Weboldal készítés ára

Mi kerül nálunk 140.000 Ft -ba, illetve az igények függvényében mennyiben változik az ár?

A múlt század végén egy adott felületre betettük a képeket és szövegeket, kiszíneztük, kidekoráltuk az egészet, majd elhelyeztük a linkeket. Ezzel gyakorlatilag készen is volt a weboldal. Nem sokkal volt több, mint egy számítógépes kiadvány szerkesztés, így az ára is nagyjából egy nyomdai A/4 -es kiadvány elkészítésének felelt meg. Aztán jött a dinamikus weboldal, amikor az adatokat (jellemzően a szöveget) külső adatforrásból olvastattuk be. Ma pedig már ott tartunk, hogy olyan komplett programokat futtatunk, melyek bármire képesek. Ezen programok legtöbbjénél azonban a weboldal csak a programok által adott információk megjelenítője, illetve bizonyos adatok beolvasásának felülete.

Mivel minden weboldal egyedi, ezért szinte lehetetlen egy általános árat megadni, mégis megtettük, mert legtöbbször ez az első, melyre egy vállalkozó kíváncsi. Így azonban jogos a kérdés; mi kerül nálunk 140.000 Ft -ba, illetve mennyiben változik az igényekkel az ár?

A listából kiszámolhatóak az alábbiak:

Használatra kész weboldal készítés:
10.000 Ft

Használatra kész weboldal tartalommal feltöltve:
30.000 Ft

Kereső optimalizáltnak mondott kész weboldal tartalommal:
50.000 Ft

A 100.000 Ft alatti weboldalnak így egy vállalkozó számára semmi értelme. Bár látványában vannak gyönyörű ingyenes sablonok, a technikai feltételek nem lesznek adottak ahhoz, hogy az oldal bevételt (vagy látogatókat) is hozzon, márpedig anélkül csak felesleges webszemét, mely több kárt okoz, mint amennyi hasznot hoz.

A weboldal készítés árának felső határa pedig a csillagos ég. Nemcsak webáruházakat lehet online automatizálni. Vegyünk például egy teljesen program vezérelt online tanfolyamot: a megrendelést követően mehet a számla. Az összeg beérkezését követően indulhatnak a tananyagok több formátumban és időzítve. Ezt követhetik az űrlap tesztek és azok kiértékelése, majd a szükséges, egyénre szabott kiegészítő anyagok. Mindezeket megkoronázandó, még a menet közben felmerült kérdések legtöbbjére válaszolni képes szoftvert is készíthetünk (chatbot). – A teljes program természetesen mobil appként is üzemeltethető.

Tárhely szolgáltatás
Weboldal készítés

Weboldal optimalizálás

A weboldal optimalizálásakor elsősorban technikai feladatok elvégzését, beállítások optimalizálását és háttér információk megadását értjük.

Elolvasom »

Ajánlatkérés, érdeklődés: