Weboldal készítés árak

Weboldal készítés igen sok célra, igen sok megoldással lehetséges.
Weboldal készítés ára

Mennyi a weboldal készítés ára?

A múlt század végén egy adott felületre betettük a képeket és szövegeket, kiszíneztük, kidekoráltuk az egészet, majd elhelyeztük a linkeket. Ezzel gyakorlatilag készen is volt a weboldal. Nem sokkal volt több, mint egy számítógépes kiadvány szerkesztés, így az ára is nagyjából egy nyomdai A/4 -es kiadvány elkészítésének felelt meg. Aztán jött a dinamikus weboldal, amikor az adatokat (jellemzően a szöveget) külső adatforrásból olvastattuk be. Ma pedig már ott tartunk, hogy olyan komplett programokat futtatunk, melyek bármire képesek. Ezen programok legtöbbjénél azonban a weboldal csak a programok által adott információk megjelenítője, illetve bizonyos adatok beolvasásának felülete.

Mivel minden weboldal egyedi, ezért szinte lehetetlen egy általános árat megadni, mégis megtettük, mert legtöbbször ez az első, melyre egy vállalkozó kíváncsi. Így azonban jogos a kérdés; mi kerül nálunk 180.000 Ft -ba, illetve mennyiben változik az igényekkel az ár?

* Tárhelybeállítás

Sokan nem foglalkoznak vele, pedig fontos. Egy rosszul megválasztott PHP érték és a látogatók nagy része el sem éri az oldalt.

* CMS beállítások, menük, kategóriák, elérések, sablonok és kiegészítők, felépítés

A rossz tervezés a további fejlesztések során nagyban fogja növelni a költségeket.

* Meta adatok megadása

Nem csak pár adatról van szó. Jól kell tudni kommunikálni a kereső robotokkal, hirdetési platformokkal, közösségi portálokkal és egyéb marketing szoftverekkel. Jó ha a robotok pontosan megértik mit is szeretnénk, mit is várunk el tőlük.

* Keresőbarát kivitelezés

Valójában felhasználóbarát kivitelezés, kezdve a sebességgel.

* Látvány

Nem kell túlzásokba esni, de nem árt, ha a weboldal elegáns, áttekinthető és egységes megjelenésű. Az már talán természetes, hogy minden eszközön „normálisan” jelenik meg.

* Kezdeti tartalom feltöltés, betanítás, vagy ajánlat tétel üzemeltetésre

Kizárólag komplett vállaljuk a weboldal készítést, mert csak úgy van értelme!

Weboldal készítés – Digitális marketing – Tanácsadás