Weboldal készítés ára

Mi kerül nálunk 180.000 Ft -ba, illetve az igények függvényében mennyiben változik az ár?

Mennyi a weboldal készítés ára?

A múlt század végén egy adott felületre betettük a képeket és szövegeket, kiszíneztük, kidekoráltuk az egészet, majd elhelyeztük a linkeket. Ezzel gyakorlatilag készen is volt a weboldal. Nem sokkal volt több, mint egy számítógépes kiadvány szerkesztés, így az ára is nagyjából egy nyomdai A/4 -es kiadvány elkészítésének felelt meg. Aztán jött a dinamikus weboldal, amikor az adatokat (jellemzően a szöveget) külső adatforrásból olvastattuk be. Ma pedig már ott tartunk, hogy olyan komplett programokat futtatunk, melyek bármire képesek. Ezen programok legtöbbjénél azonban a weboldal csak a programok által adott információk megjelenítője, illetve bizonyos adatok beolvasásának felülete.

Mivel minden weboldal egyedi, ezért szinte lehetetlen egy általános árat megadni, mégis megtettük, mert legtöbbször ez az első, melyre egy vállalkozó kíváncsi. Így azonban jogos a kérdés; mi kerül nálunk 180.000 Ft -ba, illetve mennyiben változik az igényekkel az ár?

A listából kiszámolhatóak az alábbiak:

Használatra kész CMS -t kapsz, de üzleti célra nem sokra mész vele:
10.000 Ft

Már látható tartalmad is lesz, de csak ömlesztve:
30.000 Ft

Kereső optimalizáltnak mondott kész weboldal tartalommal, de igazi funkciók és normális megjelenés nélkül:
50.000 Ft

Amint látod, a két leglényegesebb pont marad ki, ha 100.000 Ft alatt gondolkozik valaki weboldal készítésben.

A struktúra felépítése (és a funkciók hozzáadása) teszi működőképessé, könnyen kezelhetővé és fejleszthetővé a weboldalt.

A kinézet (látvány) azért sem mindegy, mert többféle megjelenítésről kell gondoskodni és ez nem csak átméretezést jelent. Bár látványában vannak gyönyörű ingyenes sablonok, a technikai feltételek nem lesznek adottak ahhoz, hogy az oldal bevételt (vagy látogatókat) is hozzon.

A weboldal készítés árának felső határa a csillagos ég. Az automatizálásnak, lehetőségeknek ugyanis csak a fantáziánk szab határt.

Tárhely szolgáltatás
Weboldal készítés

Weboldal optimalizálás

A weboldal optimalizálásakor elsősorban technikai feladatok elvégzését, beállítások optimalizálását és háttér információk megadását értjük.

Elolvasom »

Ajánlatkérés, érdeklődés: