WordPress hibajavítás, fejlesztés

Nemcsak (gyorsan) kijavítjuk a hibát, de javaslatot is teszünk további optimalizációkra, fejlesztésekre.

Súlyos hiba

Ha elérhetetlenné vált az oldal, akkor sem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. legtöbbször egy rossz beállítás, egy bővítmény ütközés, vagy egyszerűen erőforrás hiány okozhatja.

Működésképtelen funkció

Elég idegesítő, ha nem működik valami. Nem indul el az űrlap, nem oda visz egy link ahová kellene, nem minden tölt be,...

Elementor probléma

Előfordul, hogy nem tölt be a szerkesztői felület, nem az a fejléc ami tervezve lett, nem indul a média lejátszó, szétesik egy oldal... Ezek sokszor csak beállítási hibák, de lehet, hogy hogy bele kell nyúlni a témába (vagy ajánlott megváltoztatni), vagy valamely bővítménybe.

Biztonsági gond

Ha még csak spam-ek, figyelmeztetések, vagy figyelmeztető jelek vannak, akkor még időben vagyunk. Ha konkrét "fertőzés" történt és nincs biztonsági másolat, az esetek többségében maga a tartalom (adatbázis) akkor is menthető. Azt azért érdemes tudni, hogy a tárhely szolgáltatónál valószínűleg lesz biztonsági mentés.

Design

Azt kell mondjuk, a megjelenítési hibák, a CMS rendszerek, azon belül is a grafikus szerkesztők "átka". Összerakunk egy olyan rendszert, ahol a témák és kiegészítők készítői nem ismerik egymás munkáját, a weboldal szerkesztője pedig nem megváltoztat valamit, hanem felülír. Persze ezek a CSS problémák nem is igazi problémák, valóban percek alatt megoldhatóak.

Lassulás

Ahhoz, hogy egy weboldal gazdaságilag is jól teljesítsen az egyik legfontosabb kérdés a sebesség. A sebességet nagyon sok minden befolyásolja, de nem biztos, hogy mindennek tökéletesnek kell lennie. Megbeszéljük mivel, mit lehet elérni és az mennyi munka. Amennyiben azonban hirtelen sebesség lassulás érzékelhető, azonnal be kell avatkozni, mert az lehet egy súlyos hiba, vagy egy támadás oka is.

Weboldal elemzés és optimalizálás

WordPress hibajavítás

12.000 Ft /óra

Az összeget előre fixáljuk.

A legtöbb WordPress hiba egy óra alatt elhárítható.

Hívhatsz minket bármikor, küldhetsz egy e-mailt, de ha mégis kényelmesebb töltsd ki ezt az űrlapot és mielőbb jelentkezünk!