Technikailag hibás weboldal = hatástalan SEO (és hirdetések)

A keresőben sehol sincs a weboldal? A hirdetés kattintások száma magasabb mint a látogatóké? Weboldal látogató van bőven, de mégis kevés a megrendelő​?
Hatástalan seo és hirdetések

Egy apróbb hiba is elég ahhoz, hogy egy weboldal ne legyen megtalálható (releváns kifejezésekre) a keresőben, márpedig ez hatalmas forgalom kiesést jelent. Egy rosszul beállított, vagy gyenge szerver is értelmetlenné teheti az online jelenlétet. (A közösségi portálok fontosak, de azokra támaszkodni nagy rizikó.)

Súlyos hiba, ha a weboldal működése „kihagy”, vagy korlátozottan képes kiszolgálni a látogatókat. (Ha több kattintásért fizettél, mint amennyit saját mérő eszközöd mutat, kezdj el gyanakodni.)

Sok weboldal látogató, mégis kevés megrendelő​

Míg hirdetésekre százezreket is elköltenek a vállalkozások, arra kevésbé figyelnek, hogy mi is történik akkor, ha egy látogató a weboldalukra érkezik. Az internetes hirdetések nagyon jó hatásfokúak, ám a weboldalakról már nem mondható el ugyanez; a látogatók nagy része pár másodpercen belül elhagyja a weboldalakat, sőt van akinek az meg sem nyílik. (Pedig ha hirdetésre kattintva érkezett, akkor fizettünk érte.)

Az online térben a weboldal az üzlet ahová betérnek a vásárlók, ügyfelek, ott dől el minden, érdemes rá áldozni.

Webszemét (Ne készíts csak magadnak weboldalt!)

Akinek nincs havi pár ezer forintja karbantartani weboldalát, az inkább törölje. Üres dobozokkal, nem működő linkekkel, rossz adatokkal megjelenő weboldalak tönkre tehetnek egy vállalkozást. (Bár ezen oldalakat nem sokan látják, azért gondoljunk a környezetvédelemre.)

Ingyenes weboldalakat üzleti célra felesleges létrehozni. Az igaz, hogy az Inteneten minimális befektetéssel is piacvezetővé válhat bárki, de teljesen pénz nélkül nem fog menni.

A weboldal készítés alapozza meg sikered.

Weboldal készítés – Digitális marketing – Tanácsadás