SEO (PR) cikkek megjelentetése

Aki hosszabb távon gondolkozik, az tudja, hogy a PR, mint a bizalomépítés művészete, fontosabb és kifizetődőbb mint a marketing. A baj vele az, hogy eredményei hosszabb távon jelentkeznek. Mégis, akinek sikerül megszerezni a bizalmat, sőt még egy „márkát” is felépítenie erre a bizalomra, az egy idő után nem szorul a reklám segítségével magyarázkodásra (miért jó, miért én, miért ennyi,…)

Persze a jó PR nem olcsó, de építkezni apránként is lehet, ha pedig egy PR eszköz megfizethető, akkor érdemes vele élni. Az online médiákban való cikkek megjelentetése nem csak PR szempontok alapján hasznos, de nagyban elősegíti a keresőoptimalizálást is. (Megfelelő médiában, megfelelő, tartalmas szövegkörnyezetben elhelyezett link.)

A kisvállalkozások kizárólag SEO szempontok miatt jelentetnek meg cikkeket, gyakorlatilag figyelmen kívül hagyva, hogy azt nemcsak egy robot, sőt nemcsak robotok olvashatják, hanem emberek is. Mi ezért olyan médiákat ajánlunk, melyek olcsóságuk miatt ugyan nem érik el a havi milliós olvasottságot, de megjelenésükkel, tartalmukkal nem gátolják a vállalkozás PR törekvéseit. (Megjegyzem SEO szempontok alapján sem mindegy milyen tartalmú és technikai szinvonaló oldalról érkezik egy link.)

PR cikk megjelentetése

Összesen 6 média portálon
42000
28.000 Ft

Érdeklődés esetén keress minket lenti elérhetőségeinken, vagy töltsd ki az alábbi űrlapot!